Magyaróvári Zsófi

Magyaróvári Zsófi njoy jóga szociálpedagógus kutya recepció

Lassan egy éve kezdtem el jógázni az njoyban,  szuper büszkeség hogy én lehettem az első vendég :) Eléggé beszippantott a dolog, meg maga az njoy is, rengeteg csodás embert ismerhettem meg, azt meg hogy így egy évre rá az egyik recepciós lehetek, ki gondolta volna ? :) :) 
Egyébként szociálpedagógus vagyok, és baromi büszke is erre :) Jelenleg épp a csepeli Burattinoban tevékenykedem, de keresem a végleges helyem, még nem tudom hol, merre,  szuper lenne ha összefonódhatna a jógával is, vagy azzal az élménnyel meg érzéssem, amit tud adni. 

Megnyugvás, hazaérkezés, vagy éppen egy csomó teher lerakása, kibőgése. Ha lenne valami díjazás arra, ki tud mindenen zokogni, vagy ki sír a legtöbbet, tuti megnyerném. Na majd kérvényezem ezt a versenyt!

Hiszem viszont, hogy ezek az érzések, megélések  nem csak a jógának köszönhetőek, hanem annak a környezetnek ahol gyakorolhatok, azoknak az embereknek akik körülvesznek, és az njoy nekem abszolút egy biztonság, mégsem a függés viszonya. Remélem értitek.

Javíthatatlan irodalom függő vagyok, imádok utazni, autentikus cigányzenét hallgatni, piacra és színházba járni, kávét inni, meg filmre fotózni!

Van egy kiskutyám Pumi, akinek a személyisége elég nagy kihívások elé állít, de lassan kezdem azt hinni, hogy csak tükröt próbál mutatni :D Na jó, azért remélem jobb fej vagyok :) :) :) 

Jelenleg órákon kívül csütörtökönként találkozhatunk a recepción, remélem minél többször! Ja és mindenkitől bocsi, ha lassan írom a nyugtát, ígérem a fejlődést :D Bármiben tudok segíteni csak szóljatok, vagy csak dumáljunk egy jót bármiről :)

Zsófi

Honlap: Follow our adventure together
Facebook
Insta

Videók itt :)