njoy csapat

 

Embereket tanítunk, nem pózokat. Mert mi is emberek vagyunk, nem tökéletes jógagépek, akik levitálva néznek le a földi halandóra. Olyan oktatókat kerestem az njoyba, akik jó emberek és jó tanárok. Megközelíthetőek, lehet velük kapcsolódni, és a szakmai tudásuk valamint alázatuk is a helyén van.

Szeretettel mutatom be az njoy csapatát, akikre nagyon büszke vagyok, és őszinte örömmel mondom, fordulj hozzájuk, hozzánk bátran, bizalommal. Alább leírtam, miért szeretem őket. A gombokra kattintva pedig elolvashatod a saját bemutatkozásukat. Panni

 
bakonyi panni

Bakonyi Panni, alapító

Magamhoz nem írok ajánlást :) A gomb után viszont ott a személyes meg a szakmai életemből néhány szeletke. Köszi a kíváncsiságot és a bizalmat!

 
Bagi Botond

Bagi Botond

Botond a kezdetek óta az njoy oktatói csapatának a tagja. Biztos szakmai tudása melett laza, jó értelemben vett gyermeki személyisége senki másra nem jellemző jógaórákat eredményez.

 
Magyaróvári Zsófi

Magyaróvári Zsófi

Csodálatos tanár, és ember. Olyan érzékeny bölcsességgel nyúl a legnehezebb vagy akár a leghétköznapibb témákhoz is, ami a kezdetektől lenyűgöz, amióta ismerem. Ő volt az első njoyos a teremben. Most a recin találkozhatsz vele, de hamarosan részt vesz az oktatóképzésemen, szóval ki tudja… :)

 
Juhász Péter

Juhász Péter

Petit nekünk az ég adta az njoyban egy olyan átmeneti időszakban, amikor Ő pont 2 hónapra keresett helyet, én meg pont két hónapra tanárt. Frissen Indiából hozott tradíció, nyitottság, okos, bölcs adni akarás, bátor kérdésfeltevés, önkeresés és humor. Ezek a jellemzők jutnak eszembe róla. Heti 3x is kipróbálhatod az óráit nálunk.

 
Varga Sári

Varga Sári

Második generációs mentorprogramos. Sári gyakorlásában és oktatásában is látszik, hogy a jóga az ő életét mentette meg a nehéz időszakokban. Erős gyakorlása, kreatív, gondolkoztató órái és emellett gyermekien kiváncsi, vidám személyisége zseniális kombináció.

 
52842228_2477455692264440_8322566010171293696_o.jpg

Kiss Dóri

Dóri egy tündérlány :) De nem a nyálas fajta, hanem a jóféle. A mentorprogi vége felé tudtam már, hogy szeretnék neki helyet az njoyban, és irtó boldog vagyok, hogy most lett. Kreatívan, és rengeteg öniróniával áll hozzá a tanításhoz, nem fél mélyre menni, és őszintén megmutatni magát. Emellett az, ahogy online kommunikál az óráiról párját ritkítja!


fullsizeoutput_13a8.jpg

Légrádi Flóra

Flórát ezer éve ismerem, az egyik első tetőteraszos jógámra jött el, mint résztvevő. Aztán azóta sok helyen találkoztunk már, órán és órán kívül is. Mostantól Ő a jobbkezem :) Kedves, jófej és precíz, mi kellhet még :) Ami még szuper, hogy kacsintgat az oktatás felé is, sokat kapnak majd tőle a jövőbeni tanítványai.

 
VI4G0046.jpg

Vanek Virág

Virág is mentorprogis, igazi életerő, kereső és egyre többet találó vidámság. Emlékszem az első óránkra, magán volt - még csak kb akkor nyitott az njoy - és azonnal megvolt a közös vibe. Aztán közeledés, majd egy kis távolodás, most megint közeledés, keddenként a recin találkozhattok vele, és nyugodtan jógával is zaklassátok, jó benne ;)