Vanek Virág

vanek virág

Sok mindent szeretek csinálni, de igazán semmiben sem vagyok annyira kitartó, hogy elkötelezzem magam egy életre. Rápörgök, tolom ezerrel, hónapokig, évekig, majd egyszer csak jön egy pont és egyszerűen alább hagy a lelkesedésem. Legyen az kötés, olvasás, festés, fegyencedzés, futás, fotózás, párkapcsolat.

Mondhatnám azt, hogy a jóga az egyetlen, amivel nem vagyok így, de az nem lenne őszinte. Viszont a jógán keresztül ismerkedtem meg 2009-ben azzal a más szemlélettel, amely a mai napig változatlan bennem. Egy spirituális csoportba keveredve indult el az én „tudatfejlődő” utam.

Mintha minden ma történt volna. Azért érzem így, mert néha, pillanatokra, sikerült megélnem azt az igazi csendet, amit azóta is keresek. Az igazságot, önmagamat.

Az évek alatt rengeteget utaztam, a világ távoli pontjaira eljutottam, megtapasztalhattam a hála egy magamban most is felidézhető olyan mélységét, amit azelőtt sosem éreztem. Megértettem szülői mintákat, letettem batyúkat, megszüntettem mérgező kapcsolataimat, megtaláltam az igaz barátomat.

És nagyjából itt toppant be az életembe az Njoy. Azonnal megvolt a „kozmikus kapcsolódás” :) Jártam is szorgosan, majd azonnal beneveztem az első mentorpogiba. Szeretem azt, amit Panni csinál. Értéket képvisel az életemben, így baromira belelkesedtem, amikor megláttam a kiírást, hogy segítséget keres keddi napokra a recepcióra. És mivel a felhívás mellé egy virágocskát is kitett, hát nem volt kérdés kit keres. Köszi Panni <3 Ismét újra kezdhetem a jógát - azt hiszem fájdalmas lesz a hosszú kihagyás utáni első szembesülés.

Szóval keddenként 17-19:30 között egy bájos virágszállal fogtok találkozni a recin. Várlak Titeket szeretettel! Szingli férfiak előnyben ;-) persze csakis a hölgyek után.